Bruten tå!

Så var det söndag igen och jag har haft en oplanerad långhelg. Sparkade in i en dörrkarm i fredags morse så jag fick åka till sjukan och hade visst antagligen en bruten tå.
Inget att göra åt men jag fick i alla fall vara hemma i helgen och ta det lugnt.!

Darling har vatt nere så vi har tatt det lugnt och myst lite.!

Och ja..ni frågar hur jag kunde vara så klantig att bryta en tå.. och nej jag vet inte riktigt heller.. lekte med hunden och såg inte vart jag sprang..!
Hoppas fortfarande på att den bara är rejält stukad så att den ska friskna till snart.. läkaren visste inte riktigt.. men han tyckte den såg sne ut =)
Och det gör den fortfarande.. sne, svullen och blå.

Och ja emelie jag vet att du skrattar så du gråter.. men det gör jävligt ont!

Men annars är allt fint.. med alla.. hunden växer och katten har det lugnt och skönt hemma i linköping nu!

ha de bra!


catching up

Nu var det längesen sist.
Jag har väl haft fullt upp minst sagt. Ett heltidsjobb och en hundvalp. Ett mirakel att man hinner sova överhuvudtaget.
Clara blir 12 veckor gammal i morgon och hon har gått upp 5, 6 kilo.. så hon växer så det knakar..
Nu är Tommys semester slut också så han är tillbaka i linköping och jobbar... så Clara är hos hundvakter på dagarna när jag jobbar.
Men det går väl ganska bra.. förutom att hon biter sönder allt och alla.

Jag har kommit in på civilekonom linjen nu..så den 20 augusti sätter det igång.

I helgen var Jannike och Calle nere och hälsade på.. Det blev en sväng till ullared och marinfestivalen.. och lite vin och kortspel på altanen =) det va riktigt kul!

Nae sen har det väl mest varit jobb och hund då som sagt.. och så kommer det väl fortsätta dom närmsta 4 veckorna..


halvdant.

Så var det måndag igen då. Och jag är lite småseg och halvsjuk. Fått ont i halsen som sjutton och känner mig lite febrig. Som tur är, är jag ledig i morgon så då kan jag kurera mig.

I helgen var vi på bröllop i Katrineholm, jag lipade mig igenom hela cermonin. Jätte fint och romantiskt var det. Och festen efteråt var mycket trevlig!

Annars gick helgen mest åt att köra kors och tvärs över landet.  Nu har vi i alla fall landat i halmstad och ska stanna här i veckan.

Idag har jag mest kämpat mig igenom 9 timmar på jobbet. Det är inte skönt att jobba i en affär full med frysar när man förmodligen har feber. Jag frös så jag skakade vid ett flertal tillfällen..

Idag fyller lilla kissen ett år.. Och det har hon firat med tonfisk.
Clara växer för fullt.. Går upp ett kilo i veckan cirkus och biter sönder allt som kommer i hennes väg. Inklusive mig och Tommy.

Tja annars finns det inte så mycket att säg. Gessle konsert på onsdag, ska bli kul. Får hoppas att vädret kan vara någorlunda stabilt i alla fall!!

come back..!

Jaha då har det gått ett tag sen sist.
Lilla Clara äter och äter, på allt. tuggar i sig saker så fort ingen ser. annars går allt fint med henne. söt som socker och mysig som sjutton är hon.
Det känns som att ha småbarn med allt ätande och kissande och upp mitt i natten och leka och kela och mysa..
vi ska lämna bort henne till farmor imorn kväll och åka in till stan... får hoppas jag slipper separationsångest då ;)

och jag jobbar och sliter igen. har dock en hemmaman nu som lagar mat och tar hand om djuren :) känns bra.  det enda som saknas är massagen... tror det kan bli svårt att övertala honom till det..!

På jobbet är det som vanligt fast tio ggr värre nu när inte emelie är där :(.. get back here you bitch.. hon har övergett mig en vecka för roskilde.. men jag har ju lovisa där nu den här veckan..så lite tyschkt blir det ju i alla fall!!

annars händer inte så mycket..det mest regnar så lusten att hitta på saker är inte så stor.
På lördag ska vi på bröllop i katrineholm.! ska bli kul!! ska se om alex e hemma på söndag så jag får se hur deras lägenhet ser ut nu! 

Och imorn åker mina tjejer till turkiet.. hoppas ni får det bra där och inte blir bortgifta med nån turk. 

mjaaa.. det var väl det mesta de..