Plugg plugg plugg..

Mitt inne i en kurs nu och jag borde verkligen plugga mer än vad jag gör.. men det är så svårt att hitta motivationen när man inte har nån stress på sig..
Lär mig för tillfället allt om bokföring och skatter och momser och hitan och ditan.. oerhört. kul..
Men men,., de är väl bara att bita ihop det är väl sånt här jag ska hålla på med nu när jag ska bli ekonom.!

På lördag fyller min kära bror 25 och blir gammal som gatan..
men vi ska hem till honom i alla fall och fira lite! Ska väl bli kul!

I morn får man lite pengar också! välbehövligt!! Men nu kommer det inga fler löner så nu är jag på riktigt en fattig student! Med betoning på fattig..
Den här månaden är det bröst cancer månaden.. november är marika månaden.. vill du lämna ett bidrag kom förbi linköping eller sätt in på mitt konto!

I helgen var det dammiddag och det var riktigt riktigt roligt..!! får väl inte nämna några detaljer här pga att det finns minderåriga läsare.. men det var roligt..
i lördags blev det lite bowling med familjen mohlander och tom och co. vann inte men det var rolitgt i alla fall!

annars har det inte hänt så mycket..! Clara håller oss fullt sysselsatta som vanligt.. häromdagen hittade hon en vitlök... kan ju tala om att hon inte luktade hallon efteråt.. det gjorde inte lägenheten heller... usch usch!


Home sweet home

Torsdag kväll igen.. snart helg..
Åker ner till halmstad imorn.. ska bli kul att komma hem till päronen igen.. har inte sett dom på två månader!

Klarade tentan också! så jäkla skönt! Nu ska jag bara vänta på resultatet på grupparbetet innan jag får betyg på kursen!

Nästa vecka blir det fullt upp! overallsinvigning på tisdag... sen tupperwear party hos jannike.. och sen dammiddag på fredagen.. ska bli kul :) men de kommer nog bli fattigt sen resten av månaden!

ny kurs började igår.. externredovisning.. det är väl nu man får se om man kommer gilla att vara civilekomom eller inte!

nehej.. dags å gå kvällspromenad med clara!

Effektiv vecka

Sådär ja nu var det helg... Vadå tänker du det är ju bara torsdag kväll? ja precis och eftersom vår grupp har varit så sjukt effektiv i veckan så är vårt företagsprojekt inte bara färdigt, det är också världsklass på det..
så då får vi ledigt imorgon! ;)
Helgen ska spenderas nere hos Tommys föräldrar i Överum.. ska ner till halmstad nästa helg.

så det blir antagligen rätt lugnt i helgen.. tommy ska väl skruva bil.. lördag blir det duntis och kolla på rally.. ska dra med hunden dit så hon vänjer sig lite vid sånt!

Veckan som gått har jag då alltså spenderat med att skriva om linköpings kommun.. kunde väl valt ett roligare ämne men med rätt sällskap så gick det bra å göra arbetet ändå..

hade gärna åkt ner till halmstad denna helgen men bilen blev inte klar så vi får ta det sen.. börjar faktiskt sakna päronen lite nu.. vilket jag antagligen inte borde skriva här.. i'll never hear the end of this.. men så är det.. och självklart saknar jag mina tjejer där nere också.. fastän dom är utspirdda lite här och var i landet..

oj oj så sentimentalt det blev nu.. nahej nu är det dags för kvällpromenad... luft får man inte för lite av när man skaffat hund i alla fall!



uppdatering

Var längesen sist jag skrev.. får ta en kort uppdatering på vad som händer och sker...

Har fått tillbaka tentaresultatet från förra tentan.. fick VG på den =) så jag är så nöjd så nöjd..

Har haft ytterligare en tenta,,, denna i organisationsteori.. hur det gick på den vet jag inte förrän om ett par veckor.. så det är bara att hålla tummarna för ett godkänt!

Just nu håller vi på med den andra delen i organisationsteori.. ett grupparbete om ett företag.. vi har valt linköpings kommun och arbetet pågår för fullt!

Det var lite om skolan..

I helgen var vi uppe i Stockholm.. Tommys födelsedagspresent var resan.. vi hade det hur bra som helst.. gick på stan.. var ute och åt.. träffade oväntat mkt släkt i och med att min bror och linnéa kom upp samtidigt.. men det var trevligt!

Annars har det väl inte hänt så värst mkt.. haft lite tjejkväll för ett par veckor sen men klasskompisar.. träffat joanna litegrann.. och fortsatt med uppfostring av clara..

nehej nu ska jag tillbaka till gruppen och jobba vidare!